För företag

FÖR FÖRETAG

Friskvårdslösningar

Besvär i muskler och leder orsakar mycket lidande för individen och stora kostnader för samhället. Bara rygg- och nackbesvär kostar flera miljarder i produktionsbortfall årligen.

 

En orsak till många besvär är stillasittande arbete och inaktiv fritid. Använder vi inte våra muskler och leder tappar vi rörelseförmåga vilket kan leda till smärta och stelhet i kroppen.

 

Som arbetsgivare kan du på ett effektivt sätt öka dina medarbetares välmående och minska kostnaderna för produktionsbortfall genom att erbjuda förebyggande friskvård. Rörelsefrihet tror på mer rörelse i vardagen som den bästa förebyggande friskvården.

 

Vi kan erbjuda massage, mikropausrörelser, postural gruppträning samt dans- och rörelseinspiration.

 

Vi hjälper er att sy ihop en friskvårdslösning med de delar som passar just er organisation. Allt kan anpassas till att delar av personalen arbetar hemifrån.

Mikropausrörelser

Ett antal ca 3 minuter långa rörelseinslag för att behålla rörlighet i muskler och leder vid ett stillasittande arbete.

 

Postural träning

Gruppträning på lunchen är ett sätt att göra det enkelt för de anställda att träna. Postural träning är en lågintensiv och effektiv träningsform för att öka rörlighet och förebygga smärta. Läs mer om Postural träning här.

 

Massage

Ökad cirkulation i musklerna är en välbehövlig rörelse för att förebygga problem i rörelseapparaten. Gör det enkelt för de anställda genom att låta massören komma till er. 25 minuter är vanligt vid företagsmassage men går att anpassa efter önskemål. Läs mer om olika massagetekniker här.

 

Dans- och rörelseinspiration

Korta rörelseinslag på personaldagen, en egen företagsdans  eller ett helt karnevalståg på företagsfesten, allt är möjligt! Läs mer här.

Pris

Kontakta oss för vidare diskussion och offert.

Vad kunder säger

EGEN DANS

"Alla tyckte det var jättekul och härligt med en egen dans och som också hjälper till att skaka om lite när vi suttit länge. Dansen var "tillräckligt" svår för alla att hänga med i :) "

 Camilla Lystrand,

White Arkitekter

MASSAGE

"Vi har ett mycket gott samarbete med Paula. Hon är flexibel, agerar professionellt och är en mycket bra massör som är lyhörd inför kundens önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne!"

Anna Thörn Wistrand,

Göteborgs stift

WORKSHOP

"Beskrivningen av workshopen stämde bra överens med det som levererades. Proffsigt och genomtänkt."

Postural gruppträning, Hagabadet

INSPIRATION

"Genom att använda välkänd musik och enkla men roliga rörelser fick Paula igång deltagarna och flera blev också inspirerade till att pröva liknande upplägg i sina respektive verksamheter.”

Britt Ramsten, Göteborg stads Kulturförvaltning