Dans och koreografi

Dans och koreografi

Dans och koreografi en upplevelse i kropp och sinne
Brasiliansk karnevalsdans - ren energi och glädje till rytmisk musik
Silvestreteknik en nutida brasiliansk dansteknik

En upplevelse i kropp och sinne,
oavsett om du är publik eller dansar själv.

Ett Lyft för jämställdhet

En workshop för unga och vuxna om genus och kroppens kapacitet. Om att förstå den egna och andra kroppars kapacitet genom dans-lyft, samtal och sceniskt skapande. En blandning av pedagogiskt arbete, gemensamt undersökande samt fördjupning i konstnärligt arbete som drivkraft till
 förändring av normer och könsstrukturer. Genomförs i samarbete med YadaYada arts och Matilda Lidberg.

Koreografi

Till dansföreställningar eller andra sammanhang där det finns behov av att komponera rörelser i tid och rum för att förmedla ett innehåll.

Helpers är ett projekt från 2021

Priser

Pris varierar beroende på upplägg, hör av dig med dina önskemål för vidare diskussion.

Dans på konferens

Långa stillasittande möten? Bryt av med några dansanta rörelseinslag tillsammans med mig. Med stora enkla rörelser mjukar vi upp lederna, får i gång flödet och höjer energi och fokus. Inslagen leder fram till en egen dans ni kan göra när ni vill – på digitala möten, på framtida dansgolv eller kanske filma och skapa en viral danstrend?

Från Whitedagen 2021

Samba

Dansworkshop och/eller föreställning med brasiliansk karnevalsdans - ren energi och glädje till rytmisk musik. Höjer stämningen på festen, utvecklingsdagarna och möhippan.

Silvestreteknik

Workshop i denna nutida brasilianska dansteknik med influenser från modern dans, Orixas movement, capoeira och Qi Gong. Dansklassen består av en serie övningar - "konversationer med kroppen" - för att preparera kropp och sinne för dans och avslutas med en koreograferad sekvens. Kan anpassas för alla nivåer, från amatörer till professionella dansare.